» » Відкриття нових кордонів міжнародної співпраці

Відкриття нових кордонів міжнародної співпраці

Дата: 8-07-2021, 18:28 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю


 Ректор класичного університету Тернополя Андрій Крисоватий із робочим візитом відвідав Університет Мармара (м.Стамбул), який є одним із найстаріших та провідних закладів вищої освіти у Туреччині упродовж 124 років. У виші навчається більше 80 000 студентів, у тому числі іноземні юнаки й дівчата із 130 країн.

У ході роботи було підписано угоду про співпрацю між Західноукраїнським національним університетом та Університетом Мармара. Сторони домовилися про спільну реалізацію проєктів, проведення просвітницької діяльності , обмін студентами й викладачами, а також про популяризацію української та турецької мови.

Ректор Андрій Крисоватий зазначив: «Сьогодні ми відкриваємо нові кордони міжнародної співпраці, і мені надзвичайно приємно, що разом із колегами Університету Мармара впевнено долаємо усі виклики сьогодення. Це свідчить, що для нас важливо зміцнювати, розширювати та вдосконалювати освітній рівень, впроваджувати, реалізовувати та створювати інноваційні платформи для наших студентів. Я переконаний, що наші можливості безмежні, адже спільними ідеями, цінностями і сміливими кроками ми досягнемо бажаного результату!» 

 «Міжкультурна інтеграція, формування освітнього, наукового та комунікаційного підґрунтя сприятиме успішній діяльності наших закладів вищої освіти»,- сказав ректор Ерол Озвар