Students party «Гуртожитські будні»

Дата: 16-06-2021, 17:53 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 15 червня 2021 року на території  класичного університету Тернополя відбулася студентська вечірка "Гуртожитські будні", організована активом студмістечка ЗУНУ, де молодь вишу відсвяткували радісну подію – завершення навчального року.

Неповторна атмосфера, гарний настрій, щирі усмішки сприяли активності студентів Західноукраїнського національного університету. Юнаки та дівчата не  пропустили гарну можливість відпочити та розважитись, брали участь у конкурсах, лотереях, батлах, створювали світлини на тематичній фотозоні, танцювали, співали, веселилися, отримували корисні подарунки, а саме: рекламну продукцію ЗУНУ, пральний порошок, губки, серветки, засоби для миття посуду, освіжувачі повітря, мило для рук, пакети для сміття, маски, антисептики, перепустку «Для друга» й у спортзал та першочергове проживання у двомісній кімнаті гуртожитку.

Ректор ЗУНУ Андрій Крисоватий привітав молодь зі святом: «Зараз у вас найкращі роки, адже навчання в університеті – це молодість, емоції, ритм, сила, амбітні плани та великі цілі. Бажаю кожному із вас відчути  себе частиною дружньої сім’ї класичного університету Тернополя. Нехай ваша душа наповнюються святковим настроєм, теплом і щастям, а спогади про проведені роки в альма-матер займуть особливе місце у серці кожного із вас, тому закарбуйте лише найщасливіші і найприємніші моменти цього життя!»

Родзинкою вечірки стала фотозона «Студентська кімната», де молодь фотографувалися й робили відмітки ЗУНУ.

Крутий  музичний супровід та драйв забезпечили DJ Vlados та MC OTEC, своєю палкою енергією хлопці запалили серця усіх присутніх. Велике спасибі всім, хто долучився до організації заходу – ви молодці. Спільними зусиллями досягли бажаного результату, адже тільки разом ми зможемо реалізувати усі задуми та втілити у реальність всі ідеї!

Дорогі наші студенти! Дякуємо вам за ваш запал, адреналін,  активність й енергетику. Ви у нас найкращі, неповторні та найкрутіші. Західноукраїнський  національний університет любить вас!