» » Літня школа у класичному університеті Тернополя!

Літня школа у класичному університеті Тернополя!

Дата: 11-06-2021, 16:00 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 На базі кафедри міжнародної економіки навчально–наукового інституту міжнародних відносин ім. Б.Д. Гаврилишина Західноукраїнського національного університету стартувала літня школа з Міжнародної економіки «Summer school in International Economics».

Основним завданням є розвиток комунікації, подолання мовних, соціальних та культурних бар’єрів між молоддю, сприяння асиміляції іноземних студентів в освітньому середовищі та міжкультурному діалогу, набуття фахових Hard skills за рахунок посилення Soft skills у напрямку міжнародної економіки.

Як зазначила директорка інституту, професор Ірина Іващук, така літня школа – це не лише організація дозвілля студентів, а й закріплення фахових знань, отриманих під час навчання.

Завідувачка кафедри міжнародної економіки, професор Ірина Зварич у вступному слові озвучила місію і візію літньої школи. У першому івенті взяли участь юнаки та дівчата україномовної групи 1 курсу та англомовних груп 1 та 2 курсу освітньої програми «Міжнародна економіка». Формат ігрової платформи присвячений “Goals of  Sustainable  Development”.

Модераторами заходу були к.е.н., доц. Пораденко Олена, к.е.н., доц. Комар Наталія.