» » Офіційна зустріч представників ЗУНУ та Асоціації медіаторів Грузії

Офіційна зустріч представників ЗУНУ та Асоціації медіаторів Грузії

Дата: 10-06-2021, 15:30 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Доброта, щирість, порядність та професіоналізм – саме так можна описати усі проєкти, що організовує класичний університет Тернополя спільно з грузинськими партнерами.

У контексті підписаного меморандуму про співпрацю відбулася офіційна зустріч представників Західноукраїнського національного університету та Асоціації медіаторів Грузії.

Про реалізацію заходів та ініціатив щодо запровадження грузинського досвіду у галузі перемовин і розвитку, популяризації Інституту медіації в Україні спілкувалися проректор з науково-педагогічної роботи (міжнародна діяльність), професор Оксана Десятнюк, директор Міжнародної школи комунікацій професор Ольга Царик, професійний перемовник, медіатор, керівник програми «Перемовини та врегулювання конфліктів» Вадим Рахліс, координатор та науковий керівник програми, доцент Оксана Коваль.

Грузинську сторону представляли: Іраклі Кандашвілі - Ph.D., президент Асоціації медіаторів Грузії, Голова Освітньої ради Грузинської колегії адвокатів, акредитований медіатор CEDR (Центру ефективних способів вирішення спорів, Лондон) та керівник відділу сертифікації медіаторів Асоціації медіаторів Грузії Ніно Мачаідзе-Долідзе.

Освітяни домовились про публікацію наукових праць, проведення лекцій, майстер-класів, тренінгів для студентів міждисциплінарної магістерської програми «Перемовини та врегулювання конфліктів».