Договір про співпрацю

Дата: 4-06-2021, 17:15 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Сьогодні у класичному університеті Тернополя було підписано договір про співпрацю і наукове партнерство між Західноукраїнським національним університетом та Тернопільською державною сільськогосподарською дослідною станцією Інституту кормів і сільського господарства Поділля Національної академії аграрних наук України.

У межах партнерства сторони домовилися про взаємний обмін досвідом, підвищення кваліфікації із метою покращення якості підготовки фахівців, закріплення теоретичних та практичних знань, створення робочих груп для проведення спільних експертних досліджень, підготовку наукових публікацій та реалізацію нових освітніх проєктів.

Обмінюючись документами, ректор Андрій Крисоватий  зазначив: «Сьогодні ми засвідчуємо, що готові ще краще  працювати, досягати  та відкривати нові можливості для  студентів і викладачів, адже нам важливо виховати молоде покоління перспективних фахівців».

«Західноукраїнський національний університет має потужний науковий потенціал, і саме разом ми реалізуємо проєкти, які принесуть користь не тільки студентству, а й суспільству» -,сказала директорка Тетяна Ящук.