» » Відбулося урочисте засідання науково-технічної ради ЗУНУ

Відбулося урочисте засідання науково-технічної ради ЗУНУ

Дата: 17-05-2021, 16:46 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Сьогодні у класичному університеті Тернополя  відбулося урочисте засідання науково-технічної ради Західноукраїнського національного університету, присвячене Дню науки в Україні.

Ректор Андрій Крисоватий розпочав зустріч зі щирих вітань: «Я щасливий, що наш університет має таких науковців як ви, і сьогодні я радий вітати вас із святом науки. Це день, коли кожен із нас усвідомлює свій внесок в освіту, і разом з тим наше серце наповнюється гордістю, що ми маємо можливість займатися улюбленою справою. Ви – лице класичного університету Тернополя!».

У засіданні взяли участь декани факультетів, директори інститутів, заступники деканів факультетів з наукової роботи, завідувачі кафедр, заступники завідувачів кафедр з наукової роботи, керівники та працівники наукових підрозділів, члени Ради молодих вчених та Студентського наукового товариства, викладачі, працівники структурних підрозділів.

Проректор з наукової роботи Зеновій Задорожний приєднався до привітань й акцентував увагу на досягненнях науковців університету.

У ході засідання було нагороджено вчених університету пам’ятними  подарунками, подяками та грамотами за керівництво, виконання та вагомі результати наукових досліджень з пріоритетних напрямів розвитку науки і техніки; за забезпечення високої якості видання фахових наукових журналів та збірника наукових праць; за вагомі здобутки професорсько-викладацького колективу у науковій  діяльності навчально-наукових інститутів та факультетів;  за вагомі успіхи у науковій діяльності та успішний захист докторських дисертацій; за високий рівень організації  та проведення наукових заходів на факультеті; за вагомий публікаційний внесок у популяризації наукових здобутків  університету; за активну участь у виконанні науково-дослідних робіт згідно з договорами на створення науково-технічної продукції і робіт з надання професійних послуг; за високий рівень організації та проведення ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу  студентських наукових робіт зі спеціалізації «Фінанси і кредит»; за вагомий внесок у підготовку студентів-переможців Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з природничих, технічних і гуманітарних наук; за популяризацію і розвиток молодіжної науки та значний внесок у проведення XVIII Міжнародної  науково-практичної конференції молодих учених «Економічний і соціальний розвиток України в XXI столітті: національна візія та виклики глобалізації»; за багаторічну сумлінну діяльність  зі створення, збереження в організацію інформаційних  ресурсів університету; за плідну роботу в організаційно-методичному супроводі наукової бібліотеки ім. Л. Каніщенка; за багаторічну сумлінну роботу з організаційного супроводу підготовки науково-педагогічних кадрів  вищої кваліфікації; за багаторічну сумлінну роботу з організаційного супроводу науково-видавничої діяльності.

Гордимося науковцями Західноукраїнського національного університету!