» » На юридичному факультеті урочисте вручення дипломів

На юридичному факультеті урочисте вручення дипломів

Дата: 16-05-2021, 20:27 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

  Сьогодні у Збаразькому замку відбулася хвилююча подія – випуск магістрів юридичного факультету Західноукраїнського національного університету.

У святковий день випускники спеціальності «Право», «Міжнародне право» та «Правоохоронна діяльність» урочисто пройшлися по червоній доріжці та подарували гарний настрій усім присутнім.

У церемонії взяв участь ректор ЗУНУ Андрій Крисоватий. Вітаючи молодь, Андрій Ігорович зазначив: «Збаразький замок - не просто об'єкт на туристичній карті нашої області і країни. Він свідок історії багатолітньої боротьби нашого народу за краще майбутнє. Він - своєрідне втілення самої України, оскільки пережив боротьбу з нападниками, зміну різних режимів, війни і руйнування, і вистояв, незважаючи нінащо. Такі місця - це сила для нас і особливо для молодих поколінь українців, яким продовжувати розбудовувати нашу державу. Тут закарбувалося наше минуле, а ви - наше майбутнє. Тому вітаю вас, дорогі випускники! Я впевнений, що ви прославите Альма-матер і підтвердите те, що класичний університет Тернополя є одним із найкращих університетів України».

Також із вітальним словом виступив декан юридичного факультету Сергій Банах, побажавши кожному завжди досягати нових вершин та йти до своєї мрії. 

На святі виступили: начальник ГУНП в Тернопільській області Олександр Богомол, Голова Апеляційного суду Тернопільської області Богдан Гірський, проректор з організаційно-методичної роботи Вищої школи адвокатури, керівник Центру досліджень адвокатури і права Національної асоціації адвокатів України Ірина Василик.

Зі щирими та проникливими словами до присутніх звернулися студенти-випускники: Тетяна Глуха, Віталій Шажко, Сеффу Джуаніта, Анастасія Курмезенко.

Кращі магістри отримали подяки та подарунки від ректора за збереження славних традицій юридичного факультету Західноукраїнського національного університету. 

Витончену атмосферу свята створив талановитий інструментальний квартет Esperanto. 

Дорогі випускники, завжди йдіть до своєї мрії та вірте у власні сили,адже ви народжені перемагати!