» » Відкриття Весняної Академічної Школи Буковель 2021 BASS-2021

Відкриття Весняної Академічної Школи Буковель 2021 BASS-2021

Дата: 13-05-2021, 17:38 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 13 травня 2021 року відбулося відкриття Весняної Академічної Школи Буковель 2021 BASS-2021 «Інтернаціоналізація вищої освіти у контексті розвитку культурної та публічної дипломатії». Ректор класичного університету Тернополя Андрій Крисоватий привітав учасників: «Ми сьогодні об’єднуємо зусилля та обмінюємося досвідом, задля розвитку культурної і публічної дипломатії. Наша ціль - інтеграція української вищої школи у міжнародне середовище. Я бажаю успіху всім слухачам, адже глобалізація світових зв’язків сприятиме стрімкому розвитку культурної та публічної дипломатії  між країнами, і ми разом із вами повинні адаптовуватися до цих змін». Андрій Ігорович виступив із доповіддю на тему «Тенденції та особливості Інтернаціоналізації вищої освіти  у вимірі третього тисячоліття».

До вітального слова долучився Надзвичайний і Повноважний Посол України в Республіці Таджикистан Василь Серватюк. Пан Посол розповів слухачам про розвиток культурних та дипломатичних відносин між Україною та Таджикистаном.

Вадим Рахліс, професійний перемовник, сертифікований медіатор Євросоюзу, засновник і директор Міжнародної палати альтернативного вирішення спорів і Бюро переговорів та Оксана Коваль, доцентка кафедри освітології та педагогіки, заступниця декана соціально-гуманітарного факультету Західноукраїнського національного університету ознайомили учасників із інтерактивними інструментами успішного ведення політичних, економічних, військових, торговельних, гуманітарних та кризових перемовин в екстримальних умовах.

Mohammad Jammal, doctor of philosophy in Educational Management and Leadership Policy, The British University in Dubai (International Higher Education in the Context of The Development of Cultural and Public Diplomacy).

Доцент Тоямського університету міжнародних досліджень Богдан Павлій розповів про виклики та перспективи освітньої та наукової дипломатії в Японії.

Особливо цікавою була доповідь віцепрезидента (UACE), директора програми ІСЕА (США) Олени Сайтз, яка підсумувала роботу першого дня Весняної Академічної Школи Буковель2021 BASS-2021.

Весняна Академічна Школа Буковель 2021 BASS-2021 - це  можливість познайомитися із теоретичними та практичними аспектами інтенсифікації Україною діяльності у сфері сучасних дипломатичних відносин, долучитися до успішних міжнародних проєктів Асоціації працівників вищої школи (UAACE) та  знайти партнерів для впровадження інноваційних ідей.