» » Співпраця з Університетом банківської справи

Співпраця з Університетом банківської справи

Дата: 7-05-2021, 12:58 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Сьогодні у Західноукраїнському національному університеті під час засідання спеціалізованої вченої ради університету відбулося урочисте підписання договору про співпрацю між класичним університетом Тернополя та Університетом банківської справи.

Ректори Андрій Крисоватий та Анжела Кузнєцова у рамках співробітництва домовились про реалізацію програм академічної мобільності, організацію та проведення спільних навчально-методичних, наукових, науково-практичних конференцій, симпозіумів, семінарів, круглих столів. Серед обов’язків сторін також і обмін досвідом здобувачів вищої освіти та науково-педагогічних працівників, спільне виконання фундаментальних і прикладних наукових досліджень, участь у рецензуванні та опонуванні дисертацій.

 «Підписаною угодою ми відкриваємо нові можливості як для нашого університету, так і для Університету банківської справи», – зазначив Андрій Крисоватий.

«Це дуже важлива угода для наших закладів вищої освіти. Ми будемо плідно працювати на благо української науки», – сказала у вітальному слові ректорка Університету банківської справи Анжела Кузнєцова.