» » Урочисте відкриття навчально-тренінгової лабораторії

Урочисте відкриття навчально-тренінгової лабораторії

Дата: 6-05-2021, 15:10 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 У  класичному університеті Тернополя відбулося урочисте відкриття навчально-тренінгової лабораторії для студентів кафедри міжнародного туризму і готельного бізнесу, навчально-наукового інституту міжнародних відносин ім. Б.Д.Гаврилишина.

Захід розпочав ректор Західноукраїнського національного університету Андрій Крисоватий, привітавши учасників та гостей свята: «Сьогодні чудова подія, яка дає нашій молоді можливість  набути якісні знання у сфері ресторанної справи. Ми хочемо, щоб тут зароджувались нові ідеї, проводилися майстер-класи кращими шеф-кухарями,  панував дух професіоналізму. Хочу подякувати усім, хто долучився до цієї справи, адже вибрати стратегію реалізації ідеї – це дуже добре, а для втілення – потрібна відповідальність. Спільними зусиллями наші юнаки та дівчата досягнуть успіху!»

«Відкриття цієї лабораторії – це ще один крок до успішного професійного зростання.  Найкращі умови створені для наших студентів, і я сподіваюся, що після закінчення навчання вони працюватимуть  у топових ресторанах та закладах харчування, адже ми випускаємо висококваліфікованих спеціалістів», - зазначила Ірина Іващук, директорка  ННІМВ ім. Б.Д.Гаврилишина.

«Ми дуже відповідально підходили до сьогоднішнього дня. На часі нові форми роботи зі студентами. Практична діяльність у пріоритеті, а тому така навчально-тренінгова лабораторія – це майданчик для втілення творчих задумів нашої молоді. Це не останній наш проєкт у класичному університеті Тернополя, а лише перша сходинка до формування нового покоління рестораторів »,- каже Оксана Гугул, завідувачка кафедри міжнародного туризму і готельного бізнесу.

Відділ гуманітарної освіти та виховання подарував усім присутнім піднесений святковий настрій, а після завершення заходу учасники мали змогу пригоститися смачними стравами та напитками, які приготували студенти Західноукраїнського національного університету.

Бажаємо адміністрації інституту та кафедрі не зупинятися на досягнутому й виховати справжніх професіоналів своєї справи!