» » До уваги здобувачів освітнього ступеня магістр за спеціальністю «Публічне управління та адміністрування» за ОПП «Державна служба»

До уваги здобувачів освітнього ступеня магістр за спеціальністю «Публічне управління та адміністрування» за ОПП «Державна служба»

Дата: 26-04-2021, 19:08 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Конкурсний відбір осіб на навчання здійснюється за результатами вступних випробувань, які проводяться в Університеті з основ держави і права, основ економіки та співбесіди з питань, що стосуються державного управління та місцевого самоврядування. Для всіх вступників на місця державного замовлення у 2021 році необхідні результати єдиного вступного іспиту з іноземної мови (англійської, німецької, французької, іспанської) незалежно від ступеня вищої освіти. Особи, які претендують навчатися на контрактній формі, можуть здавати іноземну мову в навчальному закладі, крім вступників на основі освітнього ступеня бакалавра.

Реєстрація вступників для складання єдиного вступного іспиту з іноземної мови розпочинається з 11 травня та закінчується о 18.00 03 червня 2021 року.

Для здійснення реєстрації потрібно надіслати на електронну адресу приймальної комісії ЗУНУ pk@wunu.edu.ua  скановані копії (фотокопії):

заповнененої заяви-анкети з інформацією, необхідною для оформлення екзаменаційного листа зразок заяви
Завантажити Переглянути онлайн


;

документа, що посвідчує особу (паспорта 1-2 сторінки та реєстрація місця проживання або ID карти з додатком 13 до правил реєстрації місця проживання);

облікової картки платників податків (крім осіб, які через свої релігійні переконання відмовляються отримувати реєстраційний номер облікової картки платників податків);

документа про здобутий ступінь вищої освіти (освітньо-кваліфікаційний рівень);

довідки, виданої за місцем навчання, щодо планового завершення навчання та отримання диплома в рік вступу;

фотокартки для документів із зображенням, що відповідає досягнутому віку вступника;

документа, що є підставою зміни П.І.П. (у разі наявності розбіжностей П.І.П. у паспорті з іншими документами).

У темі листа обов’язково зазначте прізвище, ім’я, по батькові, а  в тексті листа - прізвище, ім’я, по батькові та номер облікової картки платника податків (за наявності).

Перш ніж надіслати, обов’язково перевірте правильність даних, які зазначили у заяві-анкеті.

Представник  приймальної комісії перевірить наявність необхідних для реєстрації документів та правильність їх оформлення.

При успішної реєстрації вам буде надіслано скановану копію екзаменаційного листка на електронну адресу, зазначену в заяві-анкеті. Оригінал екзаменаційного листка зберігатиметься у приймальній комісії. Якщо в екзаменаційному листку ви виявили помилки, зверніться до приймальної комісії.

Оформлений екзаменаційний листок можна отримати особисто, звернувшись до приймальної комісії, або поштовим зв’язком, якщо ви зазначили про таку необхідність у заяві-анкеті.

Основна сесія єдиного вступного іспиту проводиться 30 червня 2021 р. (додаткова сесія проводиться в строки, встановлені Українським центром оцінювання якості освіти).

З програмою єдиного вступного іспиту з іноземних мов можна ознайомитися за посиланням: https://mon.gov.ua/ua/npa/pro-zatverdzhennya-programi-vstupnogo-viprobuvannya-411  (наказ МОН України від 28 березня 2019 р. № 411).

Додаткову інформацію можна отримати в приймальній комісії ЗУНУ за адресою:
м. Тернопіль, вул. Львівська, 11. Тел. (0352) 47-50-60, (098) 387-00-40

E-mail: pk@wunu.edu.ua