» » Підписання меморандуму про співпрацю

Підписання меморандуму про співпрацю

Дата: 19-04-2021, 17:28 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Сьогодні відбулося урочисте підписання меморандуму про співпрацю між Західноукраїнським національним університетом та Почесним консульством Угорщини у місті Тернопіль та Тернопільскій області як регіональним представником благодійної організації "Благодійний фонд "Озеленення України"".

Ректор класичного університету Тернополя Андрій Крисоватий та Почесний консул Угорщини в Україні  Тетяна Чубак  домовилися про розвиток  та налагодження відносин між сторонами із метою впровадження загальнодержавної екологічної ініціативи висадження дерев та у сфері охорони навколишнього природного середовища, відновлення і поліпшення стану рідного краю та екологічної безпеки життєдіяльності людини.

«Наша співпраця – це втілення нових ідей! Сьогоднішній день є підтвердженням того, що ми не забуваємо про озеленення рідного краю й дбаємо про майбутнє України», - зазначив ректор Андрій Крисоватий.

«Дякую колективу Західноукраїнського національного університету, що відгукнувся й взяв участь у акції « Озеленення планети». Це вже не перший рік нашої співпраці на благо рідного міста, і я впевнена, що із студентами класичного університету Тернополя ми формуватимемо позитивний імідж України у світі», - сказала Тетяна Чубак.

На території студмістечка юнаки та дівчата навчально-наукового інституту міжнародних відносин ім. Б. Д. Гаврилишина, професорсько-викладацький колектив та директор ННІМВ ім. Б. Д. Гаврилишина Ірина Іващук започаткували алею "Міжнародної дружби", висадивши сакури, липи, жасмин, бузок та ялини.


 

Разом рятуємо планету та робимо світ кращим!