» » Міжнародна науково-практична конференція

Міжнародна науково-практична конференція

Дата: 7-04-2021, 15:25 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Студентки класичного університету Тернополя, групи ДІД-41 Олійник Іванна та Перчишин Мар’яна взяли участь у XХІ  Міжнародній науково-практичній конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених «Політ. Сучасні проблеми науки», організованої кафедрою історії та документознавства Національного авіаційного університету.

Професор кафедри інформаційної та соціокультурної діяльності Ірина Шкіцька виступила з вітальним словом та подякувала колегам за запрошення та організацію освітнього заходу  і наголосила на цінності наукової роботи для сучасного студента.

Виступи доповідачів секції були присвячені актуальним питанням інформаційного суспільства, зокрема підходам до добору кадрів у корпорації Google, роль соцмереж і сайтів у закладах вищої освіти, феномен блогерства,  технології створення презентацій та анімацій й оптимізація напрямів проєктної діяльності міжнародних організацій.

Дружня і доброзичлива атмосфера – це джерело натхнення для учасників конференції та запорука подальшої співпраці кафедри інформаційної та соціокультурної діяльності Західноукраїнського національного університету  з кафедрою історії та документознавства гуманітарного інституту Національного авіаційного університету.