Еразмус+

Дата: 19-03-2021, 11:01 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Інтернаціоналізація діяльності закладів вищої освіти є важливим напрямом у забезпеченні якості надання освітніх послуг, розвитку міжнародної співпраці, конкурентоспроможності наукових досліджень і фахівців на ринку праці. Зміни, притаманні суспільному прогресу набувають масштабності в усіх його вимірах: культурному, що посилює увагу до мультикультурності, креативності та гуманізмі; науковому – націленому на формування єдиного наукового простору, офшорингу процесів знань і поступової регіональної інтелектуальної спеціалізації; освітньому – з притаманними аспектами інтернаціоналізації діяльності закладів вищої освіти, направленому на набуття студентами «м’яких» компетентностей і формування «капіталу знань».

Покращенню організаційних аспектів процесів інтернаціоналізації вишів на основі забезпечення кращої підготовки навчального закладу до прийому іноземних студентів та кращої підготовки іноземних студентів до участі в навчальному процесі присвячений  міжнародний проєкт «Міжнародна мобільність – можливості та проблеми. Належна підготовка до навчання в іноземному університеті». Проєкт реалізований в ЗУНУ за керівництва ректора д-р екон. наук, професора Андрія Крисоватого в межах програми Еразмус+ («Стратегічне партнерство») на основі співпраці ЗВО 4 країн - Вроцлавський економічний університет (Польща), Елінський відкритий університет (Греція), Університет Паннонія (Угорщина) та Західноукраїнський національний університет (Україна).

На даному етапі реалізації проєкту запрошуємо усіх бажаючих на тренінги, спрямовані на розвиток міжкультурних компетенцій. Участь у тренінгах дасть змогу кожному учаснику покращити свою фахову підготовку, що дозволить підвищити якість надання професійних послуг і покращити підтримку іноземних студентів. У зв’язку з пандемією SARS-Cov-19 форму тестування буде пристосовано до відповідних санітарно-епідеміологічних обмежень.

Для участі в тренінгах просимо писати на e-mail: o.sobko@wunu.edu.ua

або звертатися на кафедру підприємництва і торгівлі (3 корпус ЗУНУ, а. 3101).



Інформаційний лист (українською)
Завантажити Переглянути онлайн


 

Інформаційний лист (англійською)
Завантажити Переглянути онлайн