» » Викладачі ЗУНУ практикувались у розробці проєкту соціальної дії на Всеукраїнському ідеятоні у рамках програми Британської Ради «Активні громадяни»

Викладачі ЗУНУ практикувались у розробці проєкту соціальної дії на Всеукраїнському ідеятоні у рамках програми Британської Ради «Активні громадяни»

Дата: 5-03-2021, 10:09 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 25-27 лютого 2021 року викладачі факультету фінансів та обліку і факультету економіки та управління єдиною командою взяли участь у Всеукраїнському онлайн-ідеятоні Активних Громадян з метою вдосконалення навиків розробки соціальних проєктів. Ідеятон відбувся у рамках програми Британської Ради «Активні Громадяни». Організаційним партнером виступила ГС «Асоціація Активних Громадян».

У заході взяли участь 35 команд та понад 100 учасників з усієї України. Західноукраїнський національний університет представляла команда «Тернопіль». До неї ввійшли викладачі кафедри фінансового менеджменту та страхування Надія Лубкей і Тетяна Письменна та викладачі кафедри менеджменту, публічного управління та персоналу ЗУНУ Григорій Монастирський і Світлана Крамарчук.  

Впродовж ідеятону учасники мали змогу опанувати різноманітні методи генерування ідей, їх подальшого прототипування та тестування з метою розробки кожною командою власного проєкту соціальної дії. Учасники заходу мали змогу отримати індивідуальні консультації експертів у різних галузях з приводу можливостей поліпшення розробленого на ідеятоні проєкту соціальної дії та подальшого ефективного його просування.

Ідеятон Активних Громадян - це три дні насиченої програми, яка включала інтенсивне навчання та спільну роботу в командах, консультації фасилітаторів, менторів й експертів та обмін думками між учасниками з різних команд. Впродовж заходу викладачі класичного університету Тернополя ознайомились із новими методами проектної діяльності, набули навиків роботи із різноманітними комп'ютерними додатками (Padlet, Mirror, Slack тощо) та мають намір ефективно застосовувати набуті знання та вміння в освітньому процесі.

 Також ідеятон став площадкою для нових цікавих знайомств та налагодження контактів із активними громадянами з усієї України, у рамках якого учасники могли співпрацювати, обмінюватись досвідом та ідеями, напрацьовувати нові напрямки ефективної дії в соціальному просторі.

Дякуємо організаторам Всеукраїнського онлайн-ідеятону Активних Громадян за можливість взяти участь у заході!