» » Запрошуємо на виставку картин Наталії Фугель у навчально-науковий інститут інноваційних освітніх технологій ЗУНУ!

Запрошуємо на виставку картин Наталії Фугель у навчально-науковий інститут інноваційних освітніх технологій ЗУНУ!

Дата: 1-03-2021, 09:33 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

Новий проєкт з розвитку молодих митців, зміцнення культурної спадщини і забезпечення духовного зростання молоді започатковано у навчально-науковому інституті інноваційних освітніх технологій Західноукраїнського національного університету.

Хол інституту став середовищем для презентації молодих художників, вже зараз можна завітати на першу виставку картин.

Фугаль Наталія – художник, живописець, графік. Народилася 16 листопада 1993 року в місті Тернопіль. Працює вчителем образотворчого мистецтва в Тернопільській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів № 18. Призер (диплом ІІ ступеня у номінації живопис) обласного конкурсу серед аматорів образотворчого мистецтва імені Олени Кульчицької (2018 р.). У 2016 р. організовано персональну виставку картин у Тернопільському обласному краєзнавчому музеї. Учасниця численних виставок і мистецьких конкурсів, серед яких: колективна виставка громадської організації «Євген Удін і Компанія» в м. Тернопіль, Збараж, Бережани (2020 р.); Всеукраїнський пленер «Державний вектор – національне і модерне», м. Рівне (2016 р.); виставка молодих художників Тернополя в «Арт галереї» та ін.

Запрошуємо на виставку у навчально-науковий інститут інноваційних освітніх технологій за адресою: м. Тернопіль, майдан Перемоги, 3, 2 поверх, 3 навчальний корпус ЗУНУ.

Вхід вільний!