День відкритих дверей

Дата: 28-02-2021, 13:25 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 У неділю відбувся День відкритих дверей у класичному університеті Тернополя. Колективи факультетів, інститутів, коледжів Західноукраїнського національного університету презентували школярам освітні програми та нові спеціальності.

Адміністрація привітала майбутніх студентів й зазначила, що  класичний університет може запропонувати великий спектр освітніх програм, які є затребуваними на ринку праці. Професорсько-викладацький колектив  дуже серйозно та відповідально ставиться до  організації процесу надання освітніх послуг і віддає перевагу практичній складовій підготовки фахівців.

Молодь  мала можливість поспілкуватися з деканами та директорами про особливості вступу 2021 року, отримати консультації щодо обраних спеціальностей та побувати на факультетах, інститутах. Студентський актив розповів юнакам та дівчатам про  заходи, акції, які відбуваються в університеті та запросив усіх на екскурсію й спілкування у невимушеній атмосфері.

Переконані, що кожен із вас знайде себе у нашому закладі вищої освіти й реалізує свій потенціал. Бажаємо вам з легкістю подолати випробування на ЗНО й прийти до  університету навчатися. Кожен із вас особливий. Ми хочемо, щоб ваші мрії здійснилися саме тут.

Зробіть свій вибір! Університетська родина чекає на вас!