» » П’ятий випуск слухачів магістратури Хмельницького навчально-наукового центру класичного університету Тернополя.

П’ятий випуск слухачів магістратури Хмельницького навчально-наукового центру класичного університету Тернополя.

Дата: 26-02-2021, 19:38 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Сьогодні відбулися урочистості з нагоди п’ятого випуску слухачів магістратури Хмельницького навчально-наукового центру класичного університету Тернополя.

З вітальним словом до слухачів звернувся ректор Західноукраїнського національного університету Андрій Крисоватий: "Дорогі друзі! Я радий, що когорту академічної спільноти поповнили найкращі випускники Хмельницького навчально-наукового центру. Нехай ця подія запам'ятається кожному із вас як святковий день, який дарує натхнення та нові стимули для професійного розвитку та високого життєвого лету".

Найкращим магістрам ректор вручив подяки та грамоти за вагомі досягнення в освітній діяльності та примноження славних традицій університету.

Західноукраїнський національний університет славиться своїми випускниками та науковцями. Віримо, що Ви, шановні випускники-магістри, станете відомими науковцями, медиками, економістами, політиками, бізнесменами, які будуть вирізнялися толерантністю, щирістю, професійністю та любов'ю до рідної землі.

До присутніх звернулася директор Хмельницького навчально-наукового центру  Анастасія В’ячеславівна Пунда: "Я пишаюся тим, що навчання проходило в родинній атмосфері, де слухачі мали можливість здобути якісні знання та практичний досвід. Час, який магістри  провели разом з викладачами  в аудиторіях, був корисним та продуктивним. Адже сьогодні людина будь-якої професії повинна мати навики управлінця, економіста, юриста. Дякую, що обрали навчання саме в нашому закладі вищої освіти. Я пишаюся вами".

Родзинкою свята стали виступи солісів студії сучасної хореографії" TNG DC" Стельмах Софії та Шамрай Аріни, баяніста Дмитра Худика та солістки Елеонори Атаманчук.

Дорогі випускники! Ми вітаємо усіх зі святом! Нехай знання і досвід, який ви здобули у Західноукраїнському національному університеті будуть продовженням ваших звершень на благо України! І пам'ятайте: ви — завжди бажані гості в стінах нашого університету. Миру, добра і злагоди вам і вашим родинам!