» » Вітаємо ЗУНУ з високими позиціями у рейтингу UI GreenMetric2020!

Вітаємо ЗУНУ з високими позиціями у рейтингу UI GreenMetric2020!

Дата: 21-12-2020, 17:14 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Університет Індонезії (UI) опублікував результат UI GreenMetric World University Rankings 2020. Цього року в ньому взяли участь 912 університетів з 84 країн.
Західноукраїнський національний університет посів 491 місце в загальному рейтингу, а також 4 місце в рейтингу серед вищих закладів України.
U-Multirank – це багатовимірний підхід до міжнародного рейтингу закладів вищої освіти. Він порівнює результати університетів у п'яти вимірах діяльності:  викладання та навчання,  дослідження,  передача знань, міжнародна орієнтація та регіональні залучення. Університетський рейтинг UI GreenMetric є першим і єдиним рейтингом університетів у світі, який вимірює прихильність кожного з університетів до розробки «екологічно чистої» інфраструктури.

U-Multirank є незалежним рейтингом, підготовленим за рахунок фінансування за програмою Erasmus + Європейської Комісії. Робота консорціуму U-Multirank контролюється Консультативною радою. Прозорий підхід U-Multirank дозволяє студентам, університетам, підприємствам, політикам та урядам бути краще проінформованими про те, як працюють університети в усьому світі.

Пишаємося міжнародним визнанням класичного університету Тернополя!