» » «Міжнародна мобільність – можливості та проблеми. Належна підготовка до навчання в іноземному університеті»

«Міжнародна мобільність – можливості та проблеми. Належна підготовка до навчання в іноземному університеті»

Дата: 15-12-2020, 14:42 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Виклики сьогодення, зокрема COVID-19, спричинили зміни в організації міжнародної співпраці. У зв’язку з цим, реалізація міжнародного проєкту Західноукраїнського національного університету за керівництва ректора, доктора економічних наук, професора Андрія Крисоватого в межах програми Еразмус+ («Стратегічне партнерство») реалізовується онлайн – на платформі ZOOM.

17 грудня 2020 р. відбудеться чергова робоча зустріч у рамках проєкту, учасниками яких є завідувач кафедри підприємництва і торгівлі, доктор економічних наук, доцент Ольга Собко, професор кафедри економіки та економічної теорії,  доктор економічних наук, професор Юрій Гайда та доцент кафедри міжнародної економіки, кандидат економічних наук, доцент Олена Пораденко.

Під час заходу обговорюватиметься стан виконання проєкту, зокрема в частині написання посібника для студентів і підготовки матеріалів для проведення тренінгів. Однією з цілей проєкту є покращення організації  і підвищення результативності студентських семестрових обмінів за програмою Еразмус+.