» » Співпраця з ГО "Федерація поліцейського хортингу України"

Співпраця з ГО "Федерація поліцейського хортингу України"

Дата: 10-12-2020, 17:11 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

10 грудня відбулося підписання договору про спільну діяльність між ректором Західноукраїнського національного університету Андрієм Крисоватим та президентом ГО «Федерація поліцейського хортингу України» Борисом Шаповаловим.

«Я радий можливості співпрацювати з федерацією поліцейського хортингу України, адже молодим людям, які навчаються на юридичному факультеті ЗУНУ, корисно набиратися знань саме шляхом практики та обміном досвіду зі справжніми фахівцями», - зазначає ректор ЗУНУ Андрій Крисоватий.

 «Наша співпраця із класичним університетом Тернополя, я переконаний, принесе користь студентам! Фахова підготовка правоохоронців – це основні засади нашої спільної діяльності. Буду радий, якщо студенти Західноукраїнського національного університету візьмуть участь в обласних, всеукраїнських та міжнародних змаганнях з поліцейського хортингу та інших видах спорту, до програми яких входить розділ «Самозахист»(self-defense)», - каже президент Федерації Борис Шаповалов.

У рамках співпраці сторони домовились про організацію та проведення фізкультурно-оздоровчої та спортивної роботи серед студентів, підвищення рівня фізичної підготовки юнаків та дівчат університету, а також розвитку та популяризації поліцейського хортингу, як національного професійно-прикладного виду спорту.