» » Колектив Західноукраїнського національного університету запроваджує нову систему електронного документообігу iDocs

Колектив Західноукраїнського національного університету запроваджує нову систему електронного документообігу iDocs

Дата: 3-12-2020, 15:31 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 У Західноукраїнському національному університеті відбулася нарада з розробниками і провайдерами нової програми документообігу iDocs, яку організував проректор з науково-педагогічної роботи Казимир Возьний.  

На засіданні обговорювали специфіку впровадження безпаперових технологій та особливості користування програмою iDocs. Фахівці створили  платформу максимально зручною для користувачів.   Для цього вони   інтегрують продукт з різними системами й продовжують процес модернізації.

Дана платформа має багато переваг, серед них: оперативний доступ до документів, мобільність процедур узгодження,  ефективне управління рухом документів, безпека і збереження документів, шифрування даних, що дозволяє запобігти спробам несанкціонованого використання інформації, швидкий і надійний обмін електронними документами з партнерами, контрагентами незалежно від віддаленості адресата та найголовніше - удосконалення процедури підготовки, подачі, доставки, обліку та зберігання документів, їх автентифікація, цілісність, конфіденційність і неспростовність.

Сподіваємося, що робота з новою програмою дозволить працювати колективу класичного університету ефективніше!