» » Вручення дипломів слухачам Школи польського та європейського права

Вручення дипломів слухачам Школи польського та європейського права

Дата: 19-11-2020, 17:57 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Сьогодні відбулося вручення дипломів слухачам Школи польського та європейського права. Викладачі та студенти опанували курс «Юридична польська мова», вивчивши такі дисципліни: кримінальне право, європейське договірне право, конституційне право, система органів правосуддя та адвокатури в Польщі, польське та європейське право господарських товариств, укладення та зміст договорів й недійсність правочинів у польському праві, застосування європейського права та його вплив на польське цивільне право, цивільно-правові способи спадкування у польському праві, європейська система захисту прав людини, раціональність творення права.

Отримавши диплом Ягеллонського університету та Західноукраїнського національного університету, учасники ділилися враженнями й дякували керівнику проєкту Саванець Людмилі та координатору Тетяні Подковенко за якісну підготовку та цікавий досвід. До вручення нагород долучилася проректор з науково-педагогічної роботи Оксана Десятнюк, яка привітала випускників й побажала подальшого професійного росту і самовдосконалення.

Окрім вивчення дисциплін юридичного спрямування, слухачам у Школі польського та європейського права було запропоновано:

– курс польської юридичної мови;

– курс лекцій та практичних занять з актуальних та перспективних правових дисциплін. Лекції читали викладачі факультету права і адміністрації Ягеллонського університету та запрошені викладачі з ЄС, США;

Найкращим студентам Школи була запропонована стипендія для проходження стажування у престижних польських юридичних об’єднаннях, адвокатських конторах, банках, комерційних корпораціях та державних установах (Варшава, Краків).

Запрошуємо усіх охочих долучитися до навчання у Школі!

За детальною інформацією звертатися: eplawschool15@gmail.com, або за номером телефону до координатора проєкту: 097 482 0101 – Тетяна Подковенко.