» » Класичний університет Тернополя запрошує учнівську молодь взяти участь у ІІІ Західноукраїнському форумі «ІТ-перспектива»

Класичний університет Тернополя запрошує учнівську молодь взяти участь у ІІІ Західноукраїнському форумі «ІТ-перспектива»

Дата: 12-11-2020, 17:53 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 14 листопада 2020 року о 10:00 год розпочнеться ІІІ Західноукраїнський онлайн-форум «ІТ-перспектива» (онлайн: ID zoom meeting 977 9557 6849,

https://zoom.us/meeting/register/tJMqfuytqT0iHt2OlF2VxWCM1A4mSKPxGxmR), до участі у якому запрошуються учні 10-11 класів загальноосвітніх шкіл. Організатори заходу - факультет комп’ютерних інформаційних технологій ЗУНУ та Тернопільський ІТ Кластер.

Метою форуму є популяризація сучасних інформаційних технологій, стимулювання творчого самовдосконалення учнівської молоді у галузі інформаційних технологій, створення умов для навчання за ІТ-спеціальностями з паралельним працевлаштуванням в ІТ-компанії.

У програмі зустрічі передбачено:

- презентація ІТ-компаній;

- досвід підготовки ІТ-спеціалістів на факультеті комп’ютерних інформаційних технологій спільно з ІТ-компаніями;

- важливі кроки до здобуття ІТ-освіти;

- схема досягнення успіху;

- презентація зимових ІТ-шкіл факультету комп’ютерних інформаційних технологій ЗУНУ.

У рамках презентації ІТ-шкіл буде проведена реєстрація та здійснюватиметься зарахування на навчання у зимові ІТ-школи факультету. Навчання в школах дозволить виконувати роботи над проектами з грантовою підтримкою та взяти участь у міжнародній конференції ACIT’2021 м. Деггендорф, Німеччина за фінансової підтримки організаторів.

Детальну інформацію про захід можна дізнатися за телефоном (0352) 52-46-43 або написавши на електронну адресу mdy@wunu.edu.ua

Форум організовується за підтримки Тернопільської міської ради, Тернопільської обласної державної адміністрації, Асоціації фахівців комп’ютерних інформаційних технологій, Організаторів IEEE 11th International Conference on Advanced Computer Information Technologies. 

 

Для участі у заході, зареєструйтесь: https://zoom.us/meeting/register/tJMqfuytqT0iHt2OlF2VxWCM1A4mSKPxGxmR