» » Західноукраїнський національний університет як учасник Українського дослідницького соціального консорціуму візьме участь у роботі четвертого Національного круглого столу на тему «Щастя як мета»

Західноукраїнський національний університет як учасник Українського дослідницького соціального консорціуму візьме участь у роботі четвертого Національного круглого столу на тему «Щастя як мета»

Дата: 26-10-2020, 09:00 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 «Українці вміють боротися! Це як ніколи актуально під час російської агресії. Та потрібно зробити так, щоб наслідками боротьби не користувалися лише олігархат та політичний бомонд. Кожен українець і кожна українка мають право на щастя! Це означає, що пенсіонер не повинен плакати. Це означає, що студент не повинен їхати вчитися до Польщі. Це означає, що інженер і вчитель не повинні горбатити свою спину в Іспанії чи Фінляндії. Це означає, що кожен з українців, нарешті, повинен отримати право на щастя!» – Олесь Доній, український ідеолог, голова Центру досліджень політичних цінностей.

Вже 26 жовтня у Чернівцях пройде четвертий Національний круглий стіл на тему «Щастя як мета».

 

Серед спікерів цього разу виступлять:

Олесь Доній – координатор, ідеолог, директор Центру досліджень політичних цінностей,

Олександр Зінченко – історик, телеведучий, письменник,

Антон Дробович – голова Україського інституту національної пам’яті,

Дана Оханська – модель, письменниця,

Олексій Толкачов – футуролог, письменник,

Ігор Козловський – релегієзнавець,

Вадим Яковлев – письменник,

Володимир Єшкілєв – письменник, філософ,

Василь Кузан – письменник,

Тетяна Коваленко – телеведуча, журналістка, поетеса,

Святослав Вишинський – філософ, телеведучий.

 

Національний круглий стіл проводиться в рамках Національного Форуму «Трансформація України» Центром досліджень політичних цінностей та Міністерством культури та інформаційної політики України у співпраці з Українським дослідницьким соціальним консорціумом. Це проект, спрямований на єднання нації та просування прогресивних світоглядних цінностей.

Зво, учасники УДСК, інтерактивно можуть брати участь в онлайн-дискусіях та  мають пріоритетне право ставити питання.

 

Пряму трансляцію запрошуємо подивитися на сторінці Facebook (https://www.facebook.com/NationalRoundTable) та на YouTube каналі «Рolitical values»

https://www.youtube.com/channel/UCLroke2dRrWicVJVGqBY46w


ZOOM 26 жовтня о 12:00