» » Тренінг «Кар’єра в банку: з чого починати?»

Тренінг «Кар’єра в банку: з чого починати?»

Дата: 20-10-2020, 10:41 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 19 жовтня 2020 року з ініціативи професорсько-викладацького колективу кафедри банківського бізнесу Західноукраїнського національного університету відбувся онлайн-тренінг на тему: «Кар’єра в банку: з чого починати?». Тренінг провела головний фахівець по підбору персоналу АТ «Ощадбанк» в Тернопільській області Зелез Софія Романівна.

 

Участь у заході взяли понад 30 осіб, з поміж яких професорсько-викладацький колектив кафедри банківського бізнесу ЗУНУ та студенти спеціальності «Банківська справа» факультету фінансів та обліку ЗУНУ. 

 

Софія Романівна коротко зупинилася на особливостях становлення своєї трудової діяльності як банківського працівника та запропонувала студентам покрокову інструкцію пошуку місця роботи й підготовки до співбесіди з роботодавцями.

 

Детально було охарактеризовано такі кроки:

Крок 1 – самоаналіз.

Крок 2 – аналіз ринку праці.

Крок 3 – резюме.

Крок 4 – як виділитися?

Крок 5 – підготовка до співбесіди.

Крок 6 – співбесіда.

 

Софія Романівна надала практичні поради із заповненння резюме, піготовки до співбесіди, навела приклади з практики і відповіла на численні запитання викладачів і студентів:

– Яке місце відводиться знанням при відборі кандидатів на роботу?

– Які вакансії в АТ «Ощадбанк» в Тернопільській області є на даний час?

– Яке місце відводиться знанням студентів щодо програмного забезпечення, зокрема автоматизованої банківської системи Б2, яке використовується в навчальному процесі на кафедрі банківського бізнесу, при відборі кандидатів на роботу?

– Яке значення має характер кандидата, зокрема його емоційний стан та амбіційність, при відборі на роботу?

– Які переваги роботи в АТ «Ощадбанк» в Тернопільській області у порівнянні з іншими фінансово-банківськими установами та ін.

 

Висловдюємо вдячність головному фахівцю по підбору персоналу АТ «Ощадбанк» в Тернопільській області Зелез Софії Романівні за цікаву та корисну розмов, к.е.н., доценту кафедри банківського бізнесу Юлії Миколаївні Галіцейській за організацію зустрічі з використанням платформи ZOOM, професорсько-викладацькому колективу кафедри банківського бізнесу та студентам за участь.