» » Відбувся нетворкінг на тему: «Реалізація лідерського та професійного потенціалу молоді шляхом міжкультурного обміну».

Відбувся нетворкінг на тему: «Реалізація лідерського та професійного потенціалу молоді шляхом міжкультурного обміну».

Дата: 19-10-2020, 16:33 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Днями для учасників студентського наукового гуртка «Соціальний супервізор», який функціонує на кафедрі фінансового менеджменту та страхування Західноукраїнського національного університету, відбувся нетворкінг із Національним віце-президентом з фінансів AIESEC в Україні Юлією Беліченко на тему: «Реалізація лідерського та професійного потенціалу молоді шляхом міжкультурного обміну». Хедлайнером заходу виступила к.е.н., доцент кафедри фінансового менеджменту та страхування ЗУНУ Галина Кулина.

 

Захід розпочався зі знайомлення його учасників з спікером, а далі звертаючись до усіх присутніх, Юля окреслила мету створення AIESEC, яка полягає в забезпеченні миру та реалізації людського потенціалу. Цьому сприяють основні ключові цінності, яких дотримуються в організації, а саме:

 

1) будь-яка діяльність, яка здійснюється айсекерами, робиться максимально ідеально;

2) демонстрація інтеграції;

3) активізація лідерства;

4) отримання задоволення від участі;

5) приймати різні сторони людей;

6) діяти на перспективу.

 

Основними лідерськими якостями, якими мають володіти справжні лідери, на думку учасників AIESEC, є: здатність «надихати» інших, бути самосвідомим і громадянином світу, а також націленим на вирішення проблем.

 

Під час розповіді Юля поділилася власною історією участі в AIESEC та практичним досвідом реалізації свого лідерського та професійного потенціалу через міжкультурний обмін. Насамкінець Національний віце-президент з фінансів AIESEC підкреслила ті переваги та фахові компетенції, які вона отримала, будучи учасником такої міжнародної організації, а також безпосередньо практикуючи фінансову справу, займаючись тайм- та проджект менеджментом.

 

Під час спілкування учасники нетворкінгу мали можливість ставити спікеру запитання та вели активе їх обговорення.

 

На завершення студенти висловили вдячність організаторам заходу за надану можливість і цікаве спілкування із Національним віце-президентом з фінансів AIESEC в Україні Юлією Беліченко, яка до того ж є магістранткою кафедри фінансового менеджменту та страхування ЗУНУ. Галина Кулина підсумувала важливість участі студентства в різних громадських і міжнародних організаціях, що дозволяє розкривати їх фахові навички та уміння, відкриває нові горизонти через спілкування з новими особистостями, формує їх як майбутніх лідерів і професіоналів своєї справи.

 

Повне відео нетворкінгу, що включає як доповідь, так і запитання-відповіді, доступне за посиланням: http://fshs.tneu.edu.ua/news/2020/17/index.html