» » До початку ювілейної конференції «Advanced Computer Information Technologies» – 4 дні

До початку ювілейної конференції «Advanced Computer Information Technologies» – 4 дні

Дата: 11-09-2020, 14:48 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

Через чотири дні, 16 вересня 2020 року, розпочне свою роботу ювілейна десята 2020 10th International Conference on Advanced Computer Information Technologies, ACIT’2020. Співорганізаторами заходу є Західноукраїнський національний університет (Україна), Технологічний університет м. Деггендорф (Німеччина) та Південночеський Університет (Чеська Республіка).
 
Ураховуючи карантинні обмеження у Європі, науковий захід відбудеться у режимі онлайн із використанням технічних ресурсів Технологічного університету м. Деггендорф. Учасники конференції вже отримали програму заходу, необхідні дані для доступу до ресурсів конференції, а також можливість переглядати відео-доповіді інших учасників, щоб у часі роботи конференції долучитися до дискусій та обговорень.
 

Розповідає співголова програмного комітету, професор ЗУНУ Микола Дивак: «Проведення цьогорічної конференції стало для нас деяким викликом, адже працювати доводиться у новому форматі, щоб віддалено об’єднати науковців із 200 університетів 53 країн світу за одним столом дискусії. Як і планувалося заздалегідь, конференція відбудеться упродовж 16-18 вересня. Пленарне та секційні засідання будуть проведені у форматі zoom-зустрічей. Відео-доповіді учасників конференції вже розміщені на stream-сервері Технологічного університету м. Деггендорф (Німеччина). Для ефективної роботи конференції будуть створені zoom-rooms на базі кожного з університетів-співорганізаторів. Очікуємо на високу активність учасників конференції та якісний рівень проведення zoom-зустрічей.»