» » ТНЕУ – лідер серед закладів вищої освіти України економічного профілю!

ТНЕУ – лідер серед закладів вищої освіти України економічного профілю!

Дата: 29-07-2020, 12:47 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 На сайті www.webometrics.info опубліковано оновлену версію вебометричного рейтингу університетів світу Webometrics Ranking Web of Universities (Edition 2020.2.0). Відповідно до даних рейтингу Тернопільський національний економічний університет посідає 6-те місце серед 317 українських закладів вищої освіти (http://www.webometrics.info/en/Europe/Ukraine%20) і, водночас, є першим серед зво економічного профілю!

 

Рейтинг складає Лабораторія кіберметрики («Cybermetrics Lab») Національної дослідницької ради Іспанії («Spanish National Research Council», CSIC) при Міністерстві науки та інновацій Іспанії двічі на рік – у липні та у січні. Рейтинг Webometrics оцінює більше 24 000 зво світу та укладається з 2004 року однією з найбільших наукових установ Європи – Національною дослідницькою радою Іспанії.

 

Головною метою рейтингу є сприяння академічної присутності в Інтернеті, підтримання відкритого доступу для значного збільшення передачі наукових і культурних знань в університетах світу. Його методологія заснована на аналізі представленості університету в глобальному інформаційному просторі і непрямим чином дозволяє оцінити освітні та науково-дослідні досягнення зво.

 

Щиро вітаємо наукову спільноту ТНЕУ з відмінним результатом! Це підтверджує, що команда університету ефективно працює задня якісного позиціонування ТНЕУ як сучасного інноваційного освітньо-наукового центру, відомого не лише в Україні, а й на міжнародній арені!

 

Зичимо науковцям нашого університету невпинного руху вперед – до нових досягнень і перемог!