» » Оголошено конкурс серед студентів для відбору на семестрове навчання у 2020-2021 н.р. в одному з провідних зво-партнерів ТНЕУ з Республіки Польща

Оголошено конкурс серед студентів для відбору на семестрове навчання у 2020-2021 н.р. в одному з провідних зво-партнерів ТНЕУ з Республіки Польща

Дата: 5-06-2020, 15:09 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Українсько-польська програма Навчально-наукового інституту міжнародних економічних відносин ім. Б. Д. Гаврилишина ТНЕУ оголошує конкурс серед студентів університету для відбору на семестрове навчання у 2020-2021 н.р. в одному з провідних зво-партнерів ТНЕУ з Республіки Польща:

  

-  Вроцлавський економічний університет (м. Вроцлав);
-  Катовіцький економічний університет (м. Kатовіце);
-  Познанський економічний університет (м. Познань);
-  Лодзький університет (м. Лодзь).
  

Зацікавлених осіб просимо подавати координатору Українсько-польської програми І. М. Щирбі необхідний комплект документів:

заява встановленого зразка (http://www.wunu.edu.ua/institutions/nnimev/sector_for_international_mobility/3790-sektor-mzhnarodnoyi-moblnost.html), копія індивідуального навчального плану (залікової книжки), CV, копія закордонного паспорта (при наявності). Прийом документів триватиме онлайн до 12 червня 2020 року.

 

Детальнішу інформацію про умови конкурсу можна отримати у координатора Українсько-польської програми Ірини Маркіянівни Щирби (1 корп., каб. 1403, тел. моб. 097 277 70 20; e-mail: programa.u-p@wunu.edu.ua).