» » Вітаємо студентку ТНЕУ зі здобуттям диплому ІІІ ступеня у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт зі спеціалізації «Фінансова безпека»

Вітаємо студентку ТНЕУ зі здобуттям диплому ІІІ ступеня у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт зі спеціалізації «Фінансова безпека»

Дата: 27-04-2020, 17:15 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 На базі Черкаського навчально-наукового інституту Державного вищого навчального закладу «Університет банківської справи» відбувся II тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціалізації «Фінансова безпека». На адресу оргкомітету конкурсу надійшли заявки та наукові роботи від 45 студентів з провідних зво України.

 

Дипломом ІІІ ступеня відзначено студентку кафедри фінансового менеджменту та страхування факультету фінансів та обліку ТНЕУ Людмилу Кучкуду (група ФСГ-41) за наукову роботу на тему: «Фінансова безпека у сфері бізнесу».

 

Провідні науковці України, у складі журі, високо оцінили наукові розробки студентки. Представлені авторські висновки та фахові рекомендації, що стосувалися проблем та перспектив підвищення фінансової безпеки суб’єктів бізнесу в Україні засвідчили високий рівень знань учасниці наукового змагання та новаторський підхід до вирішення окресленої проблематики.

 

Професорсько-викладацький колектив кафедри фінансового менеджменту та страхування ТНЕУ щиро вітає Людмилу Кучкуду та її наукового керівника – кандидата економічних наук, доцента Володимира Костецького з успіхом у науковому пошуку і бажає подальших творчих здобутків та нових досягнень!