» » «Покоління талановитих». Тетяна Шарган.

«Покоління талановитих». Тетяна Шарган.

Дата: 24-04-2020, 15:32 | Автор: Відділ гуманітарної освіти та виховання

 Друзі! Молодь нашого університету — особлива, надзвичайно талановита і креативна. У ТНЕУ не тільки навчаються, тут вміють себе творчо реалізовувати сповна. В цьому ви не раз переконувалися, переглядаючи  виступи факультетів на головній університетській сцені під час «Студентської ліри» чи насолоджуючись творчістю виконавців у новорічних та великодніх телепроектах ТНЕУ. 

 

Хочете познайомитися з ними ближче? Без проблем! Відділ гуманітарної освіти та виховання розпочинає проект «Покоління талановитих»! Тут ми розповідатимемо вам про найталановитіших, найяскравіших, найхаризматичніших юнаків і дівчат, творчість яких розквітла у ТНЕУ! 

 

Тетяна Шарган. Випускниця факультету фінансів. Вона співала в університеті ще задовго до початку свого навчання в ньому й продовжує тут співати після його закінчення. Завжди позитивна, щира, яскрава, експресивна. Емоційно переживати кожну свою пісню так, як це робить Таня, здатен далеко не кожен співак. Ті, хто постійно відвідують казкові мюзикли ТНЕУ, не уявляють їх без участі Тетяни. А ще вона сміливо мчить за кермом свого авта, не боїться долати лижні трампліни, добре розуміється на мисливській кухні і може власноруч виготовити для вас фантастичний фруктовий букет. 

 

Насолоджуйтесь співом Тетяни Шарган! Нехай її винятковий шарм подарує вам незабутні враження, а її пісні регулярно поповнюють ваш плей-лист!