» » Вітаємо студенток спеціальності «Менеджмент» з вагомими досягненнями!

Вітаємо студенток спеціальності «Менеджмент» з вагомими досягненнями!

Дата: 21-04-2020, 13:08 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 У ДВНЗ «Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана» відбувся Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт за спеціальністю «Менеджмент організацій».

 

Дипломом ІІ ступеня відзначено студенток факультету економіки та управління спеціальності «Менеджмент» Завадську Роману Олегівну та Головацьку Софію Олексіївну за наукову роботу «Реверсивне наставництво як ефективний управлінський інструмент підвищення кваліфікації та адаптації персоналу в сучасних організаціях», науковим керівником якої є к.е.н., доцент кафедри менеджменту, публічного управління та персоналу Заставнюк Любов Іванівна.

 

Дипломом ІІІ ступеня нагороджено студентку факультету економіки та управління спеціальності «Менеджмент» Бордун Ірину Володимирівну за наукову роботу «Оцінювання мотиваторів та демотиваторів діяльності працівників підприємства», науковим керівником якої є к.е.н., доцент кафедри менеджменту, публічного управління та персоналу, Крисько Жанна Леонідівна.

 

Щиро вітаємо переможниць та їх наукових керівників та дякуємо за продуктивну працю і наполегливість! Бажаємо непохитної віри у свій успіх та нових звершень на науковій ниві!