» » У ТНЕУ розпочали весняний семестр за проєктом «Україна – Норвегія»

У ТНЕУ розпочали весняний семестр за проєктом «Україна – Норвегія»

Дата: 7-04-2020, 13:08 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Шостого квітня 2020 року в Тернопільському національному економічному університеті відбулося онлайн-відкриття весняного семестру курсів «Перепідготовка та соціальна адаптація військовослужбовців, ветеранів та членів їхніх сімей в Україні. Інтеграція моделі проєкту «Норвегія – Україна» в державну систему» («Retraining and social adaptation of the military officers, veterans and their families in Ukraine. Integration of the Norway-Ukraine project model into the state system»).

 

Група слухачів, серед яких звільнені у запас військовослужбовці, учасники АТО, члени їхніх сімей, розпочала навчання за програмою «Підприємництво».

 

Головним партнером проєкту з Норвегії є Університет NORD, а партнером та координатором в Україні – Міжнародний благодійний фонд «Міжнародний Фонд Соціальної Адаптації». Проєкт фінансується Міністерством закордонних справ Норвегії.

 

Слухачів з початком навчання привітав ректор ТНЕУ Андрій Крисоватий,  президент МФСА Володимир Рубцов, проректор з науково-педагогічної роботи Оксана Десятнюк.

 

Проєкт «Україна – Норвегія» – це унікальна можливість для колишніх військовослужбовців оволодіти новим фахом, розкрити власні таланти, адаптуватися до реалій сьогодення, знайти однодумців, друзів.

 

Вітаємо слухачів проєкту «Україна – Норвегія» з початком навчання, бажаємо успішного навчання, творчих злетів, нових відкриттів та досягнень!

 

Цінуємо підтримку Норвегії за те, що вона не залишилася осторонь подій, які відбуваються в Україні, а простягнула руку допомоги в реабілітації не лише військовослужбовців, а й членів їх сімей. Радіємо, що проєкт є прогресивним і приносить вагомі результати.

 

Професійна перепідготовка у весняному семестрі відбуватиметься в дистанційному форматі за підтримки ГО «Освітні та соціальні інновації».