» » Студентки факультету економіки та управління – переможниці Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Публічне управління та адміністрування»

Студентки факультету економіки та управління – переможниці Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Публічне управління та адміністрування»

Дата: 7-04-2020, 12:33 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

У Київському національному торговельно-економічному університеті відбувся ІІ тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності 281 «Публічне управління та адміністрування». До участі в конкурсі було подано 93 роботи. За результатами фахової оцінки робіт галузевою конкурсною комісією дипломами переможців нагороджені автори 23 робіт.

 

Дипломом ІІ ступеня відзначено студенток четвертого курсу освітньої програми «Публічне управління та адміністрування» Катерину Велічко та Юлію Ларву (факультет економіки та управляння, група ПУА-41) за наукову роботу «Ризики паралельного існування нової та старої моделей адміністративно-територіального устрою на первинному рівні», науковим керівником якої є доктор економічних наук, професор Григорій Монастирський.

 

Щиро вітаємо переможниць та їх наукового керівника із заслуженою перемогою, що примножує наукові здобутки нашого університету.