» » Вітаємо переможців І етапу олімпіади з дисципліни «Податкова система України»

Вітаємо переможців І етапу олімпіади з дисципліни «Податкова система України»

Дата: 6-02-2020, 14:22 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 П’ятого лютого 2020 р. у Тернопільському національному економічному університеті відбувся перший етап Всеукраїнської студентської олімпіади з навчальної дисципліни «Податкова система України». Участь в олімпіаді взяли 36 студентів факультету фінансів та обліку, які навчаються на третьому та четвертому курсах освітнього ступеня «Бакалавр» та першому курсі освітнього ступеня «Магістр».

 

Учасникам було запропоновано дати відповідь на теоретичне завдання творчого характеру та практичне розрахункове завдання з питань розрахунку та сплати податкових зобов’язань. Більшість студентів впоралися з поставленими завданнями на високому рівні та зуміли представити неординарні бачення вирішення сучасної проблематики справляння податків в Україні.

 

Журі високо оцінило знання студентів та за результатами виконання завдань перше місце у І етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з навчальної дисципліни «Податкова система України» посіла Сервитник Дана Сергіївна (ст. гр. ФФА-41), друге місце  – Сороківський Андрій Романович (ст. гр. ФМСм-11), третє  місце – Ковбасовська Ірина Василівна (ст. гр. ФФАм-11).

 

Разом з цим, журі Олімпіади відзначило ґрунтовну підготовку та креативність ідей роботи студентів, що посіли 4–6 місце: Карун Вікторія Петрівна (ФФА-42) – 4 місце, Мудрик Альона Миколаївна (ФФА-32) – 5 місце, Кінка Оксана Василівна (ФФА-41) – 6 місце.

 

Колектив кафедри податків та фіскальної політики щиро вітає переможців олімпіади бажає їм невичерпної наснаги, наукових успіхів та креативних ідей, невпинного руху вперед та перемоги у другому етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з навчальної дисципліни «Податкова система України», яка відбудеться на базі Тернопільського національного економічного університету!