» » Колектив ТНЕУ організував доброчинний аукціон!

Колектив ТНЕУ організував доброчинний аукціон!

Дата: 16-11-2018, 16:37 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Вже четвертий рік поспіль у Тернопільському національному економічному університеті відбувається доброчинний аукціон. Цьогоріч його організували з нагоди Міжнародного дня студента, а виручені кошти будуть спрямовані на реалізацію та підтримку молодіжних ініціатив у ТНЕУ.

 

Привітав усіх учасників заходу ректор закладу вищої освіти, доктор економічних наук, професор Андрій Ігорович Крисоватий, який наголосив на тому, що юнаки і дівчата ТНЕУ – це найкреативніші та найталановитіші молоді люди, які впевнено ідуть до своєї мети, тому організація таких заходів є свідченням нашої небайдужості та готовності підтримати їхній запал.

 

Особливістю цьогорічного доброчинного аукціону стало те, що до участі у ньому долучилися партнери ТНЕУ, які також представили свої лоти – Управління Державної казначейської служби України у Тернопільській області, Тернопільська Обласна комунальна клінічна психоневрологічна лікарня, Львівська ОД АТ «Райффайзен Банк Аваль», Тернопільський кооперативний торговельно-економічний коледж, Головне територіальне управління юстиції у Тернопільській області, Головне управління ДФС у Тернопільській області.

 

Свої лоти представили ректор, проректори, декани факультетів, директори інститутів, завідувачі кафедр, керівники і колективи структурних підрозділів, професорсько-викладацький колектив ТНЕУ.

 

З-під молотка продавали найрізноманітніші речі – ікони, картини, посуд, спортивні товари, книги, декоративні вироби, скретч-мапи, фотоколажі, статуетки, намиста, товари для дому, солодкі лоти, цікаві подарункові сертифікати – на безкоштовний вхід у нічний клуб PULSE, безкоштовний перегляд фільму у Cinema City, покупки у книгарні «Є», творчій крамниці «Пікаса», квитки на «Вар’яти Шоу» та багато іншого.

 

Кожен отримав від заходу багато приємних емоцій, тепле спілкування і хорошу дружню атмосферу. Щиро дякуємо усім, хто долучився до організації та участі доброчинного аукціону!