» » Степан Барна оголосив наказ МОН України «Про призначення на посаду ректора» під час засідання вченої ради ТНЕУ

Степан Барна оголосив наказ МОН України «Про призначення на посаду ректора» під час засідання вченої ради ТНЕУ

Дата: 30-05-2018, 14:06 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 30 травня 2018 року в Тернопільському національному економічному університеті відбулося засідання вченої ради закладу вищої освіти.
 
На засідання завітав голова Тернопільської обласної державної адміністрації Барна Степан Степанович, який зазначив, що Тернопільський національний економічний університет є найпотужнішим закладом вищої освіти, співпраця з яким є дієвою, зокрема, у напрямі децентралізації. Напрацювання науковців ТНЕУ й відповідні рекомендації стали вагомим підґрунтям для ефективних практичних кроків і рішень. Важливою є праця професорсько-викладацького колективу у підготовці висококваліфікованих кадрів, які є локомотивом розвитку Тернопільської області.
 
Голова Тернопільської ОДА наголосив на правильно обраному векторі роботи Андрія Ігоровича, як очільника закладу вищої освіти й зачитав наказ Міністерства освіти і науки України «Про призначення на посаду ректора». Відповідно до даного наказу ректором ТНЕУ з 30 травня 2018 р. по 29 травня 2023 р. строком на п'ять років призначено доктора економічних наук, професора А. І. Крисоватого.
 
Андрій Ігорович подякував колективу за виявлену довіру й закликав усіх до спільної плідної роботи на благо Тернопільського національного економічного університету.