» » «Розвиток системи фінансового менеджменту в світлі сучасних економічних викликів»

«Розвиток системи фінансового менеджменту в світлі сучасних економічних викликів»

Дата: 6-11-2017, 16:25 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Колектив кафедри фінансів суб’єктів господарювання і страхування ТНЕУ запрошує студентів, викладачів і фахівців у сфері фінансового менеджменту до участі у роботі круглого столу на тему: «Розвиток системи фінансового менеджменту в світлі сучасних економічних викликів», який відбудеться 8 листопада 2017 року о 13 год. в а. 1303.
 
Метою наукового заходу є визначення пріоритетних напрямів функціонування та розвитку системи фінансового менеджменту в світлі сучасних економічних реформ.
 
Диспут між учасниками круглого столу спрямовуватиметься за такими тематичними напрямами:
– стратегія і тактика управління грошовими потоками, капіталом, активами, прибутком, фінансовими ризиками, інвестиціями на підприємствах реального сектору економіки;
– сучасна практика фінансового планування та прогнозування на підприємствах;
– актуальні проблеми антикризового фінансового управління підприємств різних форм власності.
 
Учасниками круглого столу будуть студенти факультету фінансів, банківського бізнесу, економіки та управління, аграрної економіки і менеджменту, а також Навчально-наукового інституту міжнародних економічних відносин імені Б. Д. Гаврилишина Тернопільського національного економічного університету. Презентація за напрямами роботи круглого столу буде висвітлена на сайті кафедри.