» » Студенти ФББ і ФЕУ взяли участь у тренінгах

Студенти ФББ і ФЕУ взяли участь у тренінгах

Дата: 6-06-2017, 11:15 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 У рамках тренінгового тижня д.е.н., проф. Длугопольський О.В. провів із студентами факультету банківського бізнесу та факультету економіки та управління тренінгові заняття. Так, для гр. МПО-11 був організований тренінг на тему: «Економічне зростання і сталий розвиток» («Макроекономіка»). Студенти поділилися на команди, кожна із яких мала чітко визначену позицію для обґрунтування (зростання і нерівність, зростання і безробіття, зростання і задоволеність життям тощо).
 
У ході дебатів студенти з’ясовували двоякий вплив економічного зростання на соціально-економічні індикатори розвитку, вчилися добирати аргументи та застосовувати soft skills у висловлюванні командної думки.
 
Для гр. ЕТ-31 був запропонований тренінг на тему: «Громадські слухання» («Економіка державного сектора»), під час якого студенти поділилися на команди інвесторів, екологів, місцевої влади та жителів міста. Завданням стало прийняття колективного рішення щодо будівництва сміттєпереробного заводу в місті і пошук компромісного рішення.
 
Студенти успішно впоралися з поставленим завданням.