» » Науково-практичний семінар «Фінансова грамотність молоді як основа оптимізації фінансової поведінки в сучасних умовах»

Науково-практичний семінар «Фінансова грамотність молоді як основа оптимізації фінансової поведінки в сучасних умовах»

Дата: 25-05-2017, 09:10 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 23 травня 2017 року в Подільському спеціальному навчально-реабілітаційному соціально-економічному коледжі відбувся науково-практичний семінар на тему: «Фінансова грамотність молоді як основа оптимізації фінансової поведінки в сучасних умовах». Співорганізатором семінару виступив Тернопільський національний економічний університет в особі кандидата економічних наук, доцента Віталія Письменного та студента Тараса Майковича.
 
Семінар проведено у форматі тренінгу, під час якого студенти ознайомилися з основними видами фінансового шахрайства та отримали інформацію стосовно того, як себе убезпечити від фінансового обману в умовах розвитку сучасних технологій. Під час тренінгу студенти ставили запитання та брали участь в обговоренні актуальних питань.
 
У науково-практичному семінарі взяли участь студенти Подільського спеціального навчально-реабілітаційного соціально-економічного коледжу, Кам’янець-Подільського відділення Ірпінського державного коледжу економіки та права та інших навчальних закладів міста.
 
Після завершення науково-практичного семінару студенти висловили вдячність організаторам та виявили бажання в подальшому брати участь у подібних заходах, адже це один із шляхів освоєння молоддю фінансової грамотності для власної свободи та гідного життя.