» » Колектив кафедри підприємництва, торгівлі та маркетингу представив ТНЕУ на Наукових пікніках

Колектив кафедри підприємництва, торгівлі та маркетингу представив ТНЕУ на Наукових пікніках

Дата: 23-05-2017, 09:26 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 21 травня колектив кафедри підприємництва, торгівлі та маркетингу факультету економіки та управління ТНЕУ взяв участь у П’ятих  наукових пікніках, які тривали упродовж шести годин на Театральному майдані в Тернополі.
                                               
Студенти, які вивчають маркетинг,  демонстрували, як насправді знімають рекламу їжі, використовуючи клей ПВА замість сметани, миючі засоби для імітації пивної піни, гліцерин для створення ілюзії свіжості та водовідштовхуючий спрей, розповідали про психологію кольору в рекламі, поширювали буклети про те, як не бути обманутим у супермаркеті, наліпки і кульки з написом «Я люблю маркетинг ТНЕУ».
 
Відвідувачів нашого виставкового боксу пригощали печивом із написом назви спеціальності «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» і цукерками.
 
Під час Наукового пікніка проведено низку конкурсів серед юних шанувальників маркетингу, переможців нагороджено призами від фабрики «ТерА». Всі учасники експериментів отримали дипломи від організаторів, кафедра – подяку за активну участь у Науковому пікніку.