» » У Львові розпочався симпозіум «Норвезько-Українське співробітництво: освіта, наукові дослідження та бізнес»

У Львові розпочався симпозіум «Норвезько-Українське співробітництво: освіта, наукові дослідження та бізнес»

Дата: 22-05-2017, 17:48 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 21 травня 2017 року на базі Національного університету «Львівська Політехніка» розпочали роботу учасники Третього міжнародного симпозіуму «Норвезько-Українське співробітництво: освіта, наукові дослідження та бізнес».
 
Ректор Національного університету «Львівська Політехніка» професор Юрій Ярославович Бобало урочисто отримав перехідний кубок від Чорноморського національного університету ім. Петра Могили. До слова, започаткував таку традицію Тернопільський національний економічний університет, коли приймав у себе гостей – учасників Першого симпозіуму. З вітальним словом звернувся до усіх Надзвичайний та Повноважний Посол Королівства Норвегія в Україні Уле Тер’є Хорпестад.
 
Досягнення Тернопільського національного економічного університету у рамках роботи проекту «Україна – Норвегія» презентував ректор вищого навчального закладу Андрій Ігорович Крисоватий, представивши до уваги присутніх доповідь «ТНЕУ – платформа для усіх напрямів міжнародної співпраці».
 
Науковці мали нагоду обмінятися досвідом, поговорити про проблеми та окреслити плани на майбутнє. Професор Університету НОРД Анатолій Бурмістров виступив з доповіддю на тему: «Міжнародна освіта. Співпраця у реформуванні державного управління в Україні». Про підсумки і перспективи проекту «Україна – Норвегія» розповів президент Міжнародного благодійного фонду «Міжнародний Фонд Соціальної Адаптації» Володимир Рубцов.
 
Робоча учасників симпозіуму триватиме до 24 травня. Бажаємо колегам ефективної співпраці, цікавих ідей і напрацювань!