» » Засідання Координаційної ради науково-навчального комплексу «Економосвіта»

Засідання Координаційної ради науково-навчального комплексу «Економосвіта»

Дата: 19-05-2017, 15:44 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Нещодавно на базі Львівського навчально-наукового інституту ДВНЗ «Університет банківської справи» відбулося засідання членів Координаційної ради науково-навчального комплексу «Економосвіта», у якому взяли участь керівники Західного наукового центру НАН і МОН України, Тернопільського національного економічного університету, ДУ «Інститут регіональних досліджень імені М.І. Долішнього НАН України», ДВНЗ «Університет банківської справи», Національного університету «Львівська політехніка», Львівського торговельно-економічного університету, Луцького національного технічного університету, ГО «Інститут транскордонного співробітництва та європейської інтеграції».
                                                  
Учасники «Економосвіти» обговорили результати діяльності у 2016 році та визначити пріоритети на наступний рік.
 
Андрій Ігорович Крисоватий поділився досвідом реалізації успішних грантових проектів та навчання іноземних студентів у Тернопільському національному економічному університеті.
 
Також у засіданні взяв участь директор Науково-дослідного інституту інноваційного розвитку та державотворення ТНЕУ Василь Федорович Мартинюк.
 
Голова Координаційної ради Тамара Смовженко наголосила на важливості реалізації спільних наукових проектів та об’єднанні зусиль для пошуку нових цікавих ідей та інновацій.
 
Цього ж дня відбулись другі наукові читання з питань регіоналістики пам’яті академіка Мар’яна Долішнього, в рамках яких відбулось нагородження переможців першого Конкурсу наукових робіт з проблем розвитку регіональної економіки та транскордонного співробітництва імені М.І. Долішнього.
 
Рішенням Координаційної ради ННК «Економосвіта» наступного року аналогічний конкурс для аспірантів та молодих вчених стартує у березні.