» » З нагоди Дня науки в Україні відбулося відзначення науковців ТНЕУ

З нагоди Дня науки в Україні відбулося відзначення науковців ТНЕУ

Дата: 19-05-2017, 15:08 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Дев’ятнадцятого травня з нагоди відзначення Дня науки в Україні у Тернопільському національному економічному університеті відбулося урочисте засідання Науково-технічної ради вищого навчального закладу.
 
«Науковець – це не професія, це покликання, яке дає не тільки сили, а і нові ідеї. Наука становить сутність людського знання. Вона є сукупністю знань, впорядкованих згідно з певними принципами, реальним зв'язком суджень, передбачень і проблем дійсності, окремих її сфер чи аспектів. Я горджуся кожним із науковців, адже саме Ваші наукові здобутки є обличчям нашого університету», – звернувся з вітальним словом до науковців ректор ТНЕУ доктор економічних наук, професор  Андрій Ігорович Крисоватий.
 
Під час урочистого засідання було оголошено наказ Міністерства освіти і науки «Про нагородження науково-педагогічних працівників» та вручення Подяк МОН України професорсько-викладацькому колективу ТНЕУ, оголошення наказу Першого проректора ТНЕУ «Про відзначення з нагоди Дня науки в Україні», оголошення наказу ректора Тернопільського національного економічного університету «Про відзначення науковців університету з нагоди Дня науки в Україні».
 
Також під час зустрічі відбулося вручення нагород науковцям університету, які проявили вагомі результати в організації наукової роботи та з нагоди святкування Дня науки в Україні, вручення нагород базових внз з проведення Всеукраїнський конкурсів студентських наукових робіт та Всеукраїнських студентських олімпіад, а також вручення дипломів студентам-переможцям ІІ етапу Всеукраїнських олімпіад.
 
Гордимося науковцями Тернопільського національного економічного університету, зичимо успіхів, натхнення, перемог і наукових злетів!