» » Розпочали роботу учасники конференції «Сучасні комп’ютерні інформаційні технології»

Розпочали роботу учасники конференції «Сучасні комп’ютерні інформаційні технології»

Дата: 19-05-2017, 12:54 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Дев’ятнадцятого травня у Тернопільському національному економічному університеті відбулося урочисте відкриття Всеукраїнської конференції з міжнародною участю «Сучасні комп’ютерні інформаційні технології».
 
З вітальним словом до учасників наукового заходу звернувся проректор з наукової роботи доктор економічних наук, професор, Зеновій-Михайло Васильович Задорожний: «Наша нація завжди була, є і я впевнений, що буде інтелектуально розвинутою, ерудованою, головою до інновацій. Дуже приємно, що цей захід проводиться в нашому університеті у рамках відзначення Днів науки в Україні. Факультет комп’ютерних інформаційних технологій один із провідних факультетів ТНЕУ, який гідно представляє наукові інтереси наукових шкіл нашого університету». Зеновій-Михайло Васильович передав слова вітання від ректора Тернопільського національного економічного університету доктора економічних наук, професора Андрія Ігоровича Крисоватого. 
 
Роботу учасників конференції здійснюватиметься у 8 секціях, а саме:
 
Секція 1. Математичні моделі об’єктів та процесів.
Секція 2. Комп’ютерні мережеві технології.
Секція 3. Спеціалізовані комп’ютерні системи.
Секція 4. Системи штучного інтелекту.
Секція 5. Інженерія програмного забезпечення.
Секція 6. Комп’ютерні технології інформаційної безпеки.
Секція 7. Інформаційно–аналітичне забезпечення економічної діяльності.
Секція 8. Інформаційні технології контролю забруднень довкілля.
 
У матеріалах конференції опубліковані результати наукових досліджень і розробок науковців та студентів факультету комп’ютерних інформаційних технологій ТНЕУ, а також інших навчальних і наукових закладів України.
 
Приємно, що до організації Всеукраїнської конференції з міжнародною участю «Сучасні комп’ютерні інформаційні технології» в Тернопільському національному економічному університеті долучилися Харківський національний університет радіоелектроніки, Національний університет «Львівська політехніка», Вінницький національний технічний університет та Асоціація фахівців комп’ютерних інформаційних технологій.
 
Бажаємо усім колегам-учасникам плідної роботи та нових наукових напрацювань!