» » Запрошуємо до участі у міжнародній конференції «Сучасні детермінанти фіскальної політики: локальний та міжнародний вимір»

Запрошуємо до участі у міжнародній конференції «Сучасні детермінанти фіскальної політики: локальний та міжнародний вимір»

Дата: 16-05-2017, 12:41 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 До уваги наукової спільноти, представників державних та місцевих органів влади, неурядових та громадських організацій! Повідомляємо, що 18-19 травня 2017 р. відбудеться ІІ Міжнародна науково-практична конференція «Сучасні детермінанти фіскальної політики: локальний та міжнародний вимір», організована колективом факультету фінансів Тернопільського національного економічного університету та економічного факультету Ґданського університету.
                                           
Метою конференції визначено досягнення консенсусу та напрацювання спільних підходів до реалізації фіскальної політики і формування ефективного фіскального простору.
 
За результатами роботи учасників конференції буде опубліковано колективну монографію «Новелізаційні тенденції фіскальної політики в європейському економічному просторі».
 
Місце проведення: зал засідань Вченої ради ТНЕУ (корпус № 11).
Початок реєстрації о 8.30 год. 18 травня 2017 р.
Урочисте відкриття роботи учасників конференції о 10.00 год. 18 травня 2017 р.
 
Запрошуємо усіх бажаючих взяти участь у науковому заході!