» » Проведи літо на Чорноморському узбережжі

Проведи літо на Чорноморському узбережжі

Дата: 16-05-2017, 11:12 | Автор:

Запрошуються студенти для проходження практики в Болгарії. Студентам надається можливість на практиці застосувати набуті знання, отримати реальний досвід роботи в туристичній сфері, в рамках програми культурного обміну з наданням оплачуваної роботи в 4 * і 5 * готелях на популярних туристичних курортах Чорноморського узбережжя. Це хороша можливість провести літо біля моря, вивчити культуру Болгарії, подорожувати з мінімальними витратами; удосконалити знання іноземної мови (болгарська, англійська, німецька і тд.); поєднати приємне з корисним: цікаву роботу з відпочинком, і заробити гроші. Студенти працюють в сфері обслуговування – магазинах і ресторанах, готелях, барах і парках відпочинку.
  Звертаємо увагу, що є вакансії не тільки для студентів, але і для більш дорослих, тобто студенти можуть поїхати зі своїми батьками тощо. Умови дуже хороші : безкоштовне 3-х разове харчування; безкоштовне проживання (2-3-х- місна кімната); безкоштовний трансфер Україна – Болгарія – Україна; гарантована зарплата (в місяць) 250-300 євро + бонуси.
  Необхідні якості: відповідальність, дисциплінованість, чесність, комунікабельність, позитивний настрій, бажання працювати, надається перевага студентам із знанням англійської або німецької мови (рівень А1-В2).
Період участі в рамках програми: 
·        з 1 червня по серпень 2017 року;
·        з 1 липня по серпень – вересень 2017.
Місце роботи: «Золоті Піски», «Албена», «Сонячний берег» та інші курорти.
  За більш детальною інформацією звертайтесь до керівника сектору міжнародної мобільності ННІМЕВ ім. Б.Д. Гаврилишина ТНЕУ – Сохацької Т.В. (1207 кабінет).