» » Урочисте відкриття другого етапу Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Менеджмент організацій і адміністрування»

Урочисте відкриття другого етапу Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Менеджмент організацій і адміністрування»

Дата: 10-05-2017, 15:11 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Четвертого травня 2017 р. у ТНЕУ відбулося урочисте відкриття другого етапу Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Менеджмент організацій і адміністрування». До участі в Олімпіаді подали заявки 134 учасники з 73 вищих навчальних закладів з 27 міст України. Серед заявлених учасників – 61 магістр та 73 бакалаври.
 
Безпосередню участь у ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Менеджмент організацій і адміністрування» взяли 56 магістрів та 63 бакалаври.
 
Урочисте відкриття ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Менеджмент організацій і адміністрування» розпочалося з вітального слова ректора Тернопільського національного економічного університету, д.е.н., професора, заслуженого діяча науки і техніки України, Академіка академії економічних наук України Андрія Ігоровича Крисоватого. Ректор привітав присутніх, побажав успіхів та зазначив, що кожен із учасників Олімпіади вже є переможцем, адже виборов першість у І етапі й презентує свій вищий навчальний заклад на всеукраїнському рівні.
 
На урочисте дійство завітав заступник міського голови Тернополя Леонід Олексійович Бицюра, який побажав учасникам здобути новий досвід і знання та отримати незабутні враження від перебування у місті Тернополі.

Зі словами вітань до студентів і гостей звернувся декан факультету економіки та управління, к.е.н., доцент Віктор Михайлович Островерхов, побажавши усім учасникам успіхів, натхнення, плідної праці, нових знайомств і лише позитивних емоцій.
 
Завідувач кафедри менеджменту та публічного управління ТНЕУ, д.е.н., професор, голова журі Михайло Михайлович Шкільняк привітав учасників Олімпіади, їх супроводжуючих, членів журі, членів мандатної та апеляційної комісій, усіх присутніх гостей та висловив їм вдячність за участь в Олімпіаді. Михайло Михайлович відзначив, що позмагатися за перемогу в ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади приїхали кращі студенти з усіх куточків України, а оцінювати їх роботи буде  журі, до складу котрого увійшло 18 членів – провідних науково-педагогічних працівників, які представляють 10 вищих навчальних закладів України. Голова журі побажав учасникам продемонструвати високий рівень знань зі спеціальності «Менеджмент організацій та адміністрування», успішного виконання конкурсних завдань, віри у себе та перемоги.
 
Після завершення урочистого відкриття учасники Олімпіади розпочали роботу над виконанням конкурсних завдань.
 
Впоравшись з теоретичним (тестові завдання) та практичним (розрахунково-аналітичні завдання) туром Олімпіади, учасники мали нагоду взяти участь в екскурсійній програмі видатними місцями м. Тернополя. Під час екскурсії тролейбусом студенти оглянули найвизначніші місця Тернополя, об’їжджаючи 4 мікрорайони міста. Також для учасників Олімпіади та гостей заходу було організовано пішу екскурсію центральною частиною міста.

Відпочиваючи після насиченого дня, учасники нетерпінням чекали підведення підсумків, нагородження та урочистого закриття Олімпіади.