» » Випускник ТНЕУ Едуард Романюта запрошує на Grand Euro Party!

Випускник ТНЕУ Едуард Романюта запрошує на Grand Euro Party!

Дата: 10-05-2017, 12:57 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Дванадцятого травня, напередодні грандіозного фіналу Євробачення 2017 у Києві, у розважальному комплексі столиці України «Olmeca plage» відбудеться масштабне дійство, яку з нагоди конкурсу організовує молодий український виконавець, телеведучий, учасник Євробачення 2015, випускник Тернопільського національного економічного університету Едуард Романюта!
 
Артисти міжнародного фіналу можуть стати зірками Європи, а на свою  Grand Euro Party Едуард Романюта запросив своїх кращих друзів – тих, хто прославив свою країну на весь світ:
– переможець Євробачення 1998 Dana International (Ізраїль)
– переможець Євробачення 2013 Emmelie De Forest (Данія)
– переможець Євробачення 2011 Eldar Gasimov (Азербайджан)
         
Своїми хітами потішать справжні європейські зірки з Румунії: Morandi й Alexandra Stan.
 
Сюрпризи для українських шанувальників підготують учасниця Євробачення 2011 і 2016, ведуча Дитячого Євробачення 2015 Poli Genova (Болгарія), найяскравіші учасники Євробачення 2015 Nina Sublatti (Грузія) і Bojana Stamenov (Сербія).
 
Під час грандіозного свята також виступлять Анна Ніконова (Україна), спеціальний гість DJ M.E.G. і конкурсанти Євробачення 2017!
 
Сам Едуард Романюта потішить глядачів своїм єврохітом I Want Your Love, а також Reckless, I’ll Never Let Go, Get Real With My Heart, Conspiracy, Bad Thing і прем’єрою нового радіохіта Million!
 
Сцена шоу в пляжному комплексі «Olmeca Plage» нічим не уступатиме головній сцені Євробачення в МВЦ, адже до її створення також залучена компанія Feyeria! Це – 100 кв.м екранів, більше 300 кращих зразків освітлювального обладнання, професійний VJ і Sonic L-Acoustics, VDOSC, піротехніка, лазерне шоу.
 
Концерт буде транслюватися у прямому ефірі на Youtube в HD якості. Професійна телевізійна зйомка вийде в ефір UA:Перший.
 
Едуард Романюта запрошує усіх своїх друзів, а це означає, що вас також! Приходьте, щоб зарядитися атмосферою Євробачення!
 
Більше інформації про Grand Euro Party:
https://we.tl/TLV6ij1N5o
http://eduardromanyuta.com
http://romanyuta.com.ua
http://facebook.com/eduardromanyutaofficial/
https://.com/edromanyutaofficial